Dag van het Park 2010 – Park Frankendael

Hoi Sfeermakers stichting, Fijn dat jullie het ondanks het tegenvallende weer toch leuk hebben gehad. De kinderen (en ouders) hebben zich geweldig vermaakt met feestkleding maken van kranten, paraplu pimpen, platenpotjes & portemonnees maken van afval. En ondanks de regen toch nog een modeshow met voor elke deelnemer een leuke prijs.

Heel erg bedankt voor jullie inzet om er (altijd) weer een feestje van te maken. Met deze keer als resultaat dat jullie tent een prachtig kleurrijk baken werd in het natte veld.
Groet, Jan-Dick Heijs - Local World