Sfeertax 2013 - De Binnenwaai – Verjaardagsfeest voor bijzondere IJburgers

Sfeermakers stichting verzorgde op zaterdag 16 maart 2013 in de Binnenwaai, kerk op Ijburg, een verjaardagsfeest voor een aantal IJburgers die vanwege financiële redenen in 2012 niet in staat waren hun verjaardag te vieren. Deze bijzondere verjaardag werd mede mogelijk gemaakt door Laticia Ball Bottle music, Nemo, Biri, Pannenkoekenboot, The Lighthouse, Swazoom, Koopmans, Mrs.Cake, Young Perfect, V&D en Alternatief Kostuums. Na afloop van het feest, waarbij jong en oud was, mocht iedereen een verjaardagscadeau uitzoeken.