Familie uit Wouw 2015 - Het leven moet ook voor iedereen een feestje zijn!

Bij de Sfeermakers stichting is het verzoek binnen gekomen van een Familie uit Wouw. Een aangrijpend verhaal, wat ons heeft doen besluiten iets voor dit gezin te gaan doen, al viel het niet helemaal binnen onze doelstelling. De wens was om samen uit eten te kunnen gaan met een ander gezin die hen nog trouw is gebleven en hen bijstaat in deze moeilijke tijd.

Inmiddels hebben wij als Sfeermakers stichting samen met Wereldrestaurant A17, Taxi Groen, Peets Bloemenshop, allen uit Roosendaal, hen een diner aangeboden voor 7 personen incl. vervoer en bloemen.