Amsterdamse Buurvrouwen Contact 2016 - 15 jarig bestaan - Aan de haal met taal

Op zondag 13 november 2016 bestond Amsterdams Buurvrouwen Contact 15 jaar en vierde dit met een feestelijke middag met als titel: Aan de haal met taal. Sfeermakers stichting heeft hiergratis aan meewerkt met het geven van een workshop: Feestkleding maken van kranten. De verbinding van taal en kranten is dan snel gemaakt. Aan het einde van de middag hebben de kinderen een heuse modeshow, met  jury, gelopen. Prijzen zijn mogelijk gemaakt door NEMO,  Artisto Amstelveen, Sfeermakers evenementen,  en vrienden van de Sfeermakers stichting.