De Vrijwilligers Centrale Amsterdam

De Vrijwilligers Centrale Amsterdam ( VCA ) heeft in 2010 aan tien maatschappelijke organisaties een maatschappelijke stage projectcheque ter waarde van 2000 euro uitgereikt. In totaal hadden vijftig organisaties een projectaanvraag voor een  maatschappelijke voor ten minste veertig leerlingen ingediend. Tijdens een bijeenkomst over maatschappelijke stage voor vrijwilligers organisaties in het Felix Meritis maakte de jury de winnaars bekend. Met de uitvoering van deze projecten krijgen 400 leerlingen een stage plaats in Amsterdam. Een van de winnaars : SFEERMAKERS STICHTING.

Dit met het project : Maatschappelijke betrokkenheid op Tuinpark Dijkzicht. Leerlingen helpen oudere mensen met klusjes in en om hun tuinhuis. Een impressie van de stages vind je in dit artikel van Vroegop en deze fotoreportage.